Trendy workshops


Mooie en lekkere nieuwe gerechten. Bij de trendy workshop maken we een voorgerecht, een vers soepje, een hoofdgerecht en een heerlijk nagerecht.

De workshop is aangepast aan de seizoenen zo staat in de koudste maanden het stoofpotje met een hip stamppot centraal. Voor de maanden november en december werk ik graag met mooi wild in combinatie met stevige sausen en vergeten groentes.

In het voorjaar de lente workshop, deze zullen in het teken staan van Fresh en Light. Lekkere lichte gerechten met verse  vis, lamsvlees en mooi rosé kalfsvlees uit de regio.

Starters Cuccina Angèle


Leren koken voor beginners met als uitgangspunt de kneepjes van het vak te leren om een gezonde, lekkere  en verzorgde maaltijd zelf te kunnen koken. Zeker geschikt voor mannen die niet de handigheid hebben in de keuken, maar toch iets willen leren. Stel zelf een groepje samen van minimaal 8 tot maximaal 10 personen en boek een workshop.

Na deze workshop kun je zelf verschillende stukjes vlees en vis bereiden, koude als warme groentes maken en zullen we de bijbehorende rijst, pasta en aardappelgarnituren zeker niet vergeten.

Teambuilding – Groepsuitjes


Ook voor uw teambuildingdag of groepsuitje kunt u mij contacteren. Een compleet verzorgde culinaire wandeling door Maastricht, een wijnproeverij in combinatie met een kookworkshop, een uitgebreide high-tea, … Contacteer mij voor het bespreken van uw tijdsbestek, budget, voorkeur van activiteit, …Eenmaal hierin een keuze gemaakt laat u verrassen door de gastvrijheid waarmee ik u verwen.

Cuccina Angele on tour Rungis Paris

In oktober en in april organiseer ik met gasten een culinaire tour naar de grootste versmarkt van Europa ‘Rungis Paris’.  Met een touringcar gaan we naar Parijs waar we samen ‘cultuursnuiven’ aan alles wat vers te koop is en all over de world gaat. Heeft u interesse om mee te gaan, stuur dan een berichtje.